Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2007. 10. 06.

OKTÓBER 6.

ÜZENET A MAGYAR NÉPHEZ

 

Népetek ma emlékezik az Aradi Vértanúk áldozatára. A vértanúkra, akik Hazájukért adták életüket. Azért a Hazáért, ami múlandó, de az ember számára mégis fontos, mert az Égi Haza, az Igazi Otthon jelképe.

Minden népnek megvannak a maguk hősei, akik bátran teszik a dolgukat. Nálatok különösen így van ez! Most megint olyan időszak jön, amikor szükség lesz erre a bátorságra, és szükség lesz a tettekre is!

Vigyázzatok azonban, mert lesznek olyanok, akik a becsületes szívek provokátoraként jelennek meg a színen! Lesznek – több irányból érkezően is! –, akik azt használják ki, hogy tudják: a magyar nép mindig áldozatos, szerető szívű, de néha indulatosan fegyelmezetlen.

Ezért felhívom figyelmeteket, hogy legyetek éberek, és bölcsen határozottak!

Kerüljetek minden atrocitást, és vele együtt minden dölyfösen hangadó kísértőt! Ők nem az ÉN embereim, akárkinek is adják ki magukat! Kövessétek inkább a józanul fegyelmezett, töretlenül a JÓT akarókat!

Országvezető nagyjaitok „veletek vannak”, és szellemi szintről támogatnak, de emellett minden esetben lássatok túl a történteken is, nézzetek az események mögé: ki az, aki beszél? Igazságot mond-e, vagy csak az ő nevükben, tiszta őseitekre hivatkozva nyilatkozik?

Őrizzétek meg a már kiontott vér értékét!

Éberek legyetek, fegyelmezettek, és bölcsek!

Áldozatkészségetek őrizzétek meg az ÉN számomra!

Magam kívánlak vezetni benneteket, de csak azokat tudom, akik meghallják figyelmeztetésem, akik megértik Akaratomat és megfogadják Szavamat!

Ez nem azt jelenti, hogy önállótlan birka módjára éljetek, hanem azt, hogy helyes politikával, igaz szívvel igyekezzetek mindent megtenni, amit és amíg csak tennetek lehet adott körülmények között!

Törekedjetek minél többet megmenteni értékeitekből!

Valódi értékeitek szívetek mélyén nyugszanak, és ez a szellemi örökségetek nem kevés!

Érezzétek át a szeretetet, tiszta életű őseitek támogatását, hagyjátok, hogy az emlékezések által „szólhassanak” hozzátok. Ne múljon el életetek a valamikor kiontott vér tisztelete, s az akkor megszerzett értékek megtartása nélkül!

Újból felhívom hát a figyelmet, most még, amíg Béke van: legyetek okosak, bölcsek, óvatosak, őrizzétek erőiteket, és közben Rám figyelve tegyétek, és TEGYÉTEK a JÓT!

 

Megerősítem mindazokat,

akik szívükben Hozzám szólnak, vezetésemet kérik!

Legyetek bátor, bölcs Vitézeim!

ÉN, TEREMTŐ ATYÁTOK

MEGÁLDOM A MAGYAR NÉPET, FÖLDI ANYÁM NÉPÉT!

Legyetek tiszták és bátrak, maradjatok hűek és igazak!

Fogadjátok magatokba Bölcsességem, Irgalmam, és Igazságom Szentlelkét!

Úgy legyen!

Jézus, az Úr szóltam hozzátok!

 

M.G.Mária

 

Vissza