Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2010. június 8.

Hajnal, madárcsicsergés ébreszt. Eszembe jut: amíg a madarak hangját halljuk, nincs baj… Gondolataim Istenhez szállnak. Jézus szerető közelségét érzem, de Mária Édesanyánk képe jelenik meg előttem. A Medjugorjéból jól ismert kép, amelyikben mozdulat van, köpenyét fújja a szél. Édes arca mosollyal együtt is komoly.

Kelj fel gyermekem. Szent Fiam és Én egyre közelebb vagyunk hozzátok.

Közelségünk megrázó eseményeket is hoz, de védelmet ad azoknak, akiknek szívében béke és szeretet honol. A várva várt napfénnyel vigyázzatok, perzselő sugarai égetnek. A sok víz miatt erős párolgás és pusztító viharok keletkeznek. Később, ha kiszárad a víz, tüzet is gyújthatnak. Nem csak a tarlón, a fejekben is!

Takarékoskodjatok az élelmiszerrel, és gazdálkodjatok a készletekkel bölcsen, mert az események megszüntetik a pazarlást. … Értékeljétek, amitek van. Értékeljétek az élelmet, a Föld kincseit, értékeljétek még a meglévő nyugalmat is.

Amihez hozzájuttok, fegyelmezetten, egymást segítve használjatok fel mindent.

A nyár nagyobb nehézségeket is hoz, de ne büntetésként fogjátok fel, hanem először csak figyelmeztetésként. Ha a figyelemfelhívás eléri célját, kisebb lesz a veszély is, ami most – felsőbb látószögből látva - rátok leselkedik.

Sötét felhők vannak körülöttetek, amit Szent Fiam és Én, Édesanyátok csak kérésetekre, őszinte imáitok megsokszorozására tudunk féken tartani, és kevéssé országotokra engedni. Ne feledjétek, hogy valódi akaratotok csak őszinte imáitokon keresztül tud megmutatkozni.

Sokat hangsúlyoztuk, most is mondom: összefogott, fegyelmezett imáitokkal, és jó szándékú, erős, és igaz hittel átszőtt szeretetcselekedetekkel tehettek a legtöbbet. A nap minden percét használjátok fel imára, és használjátok fantáziátokat komolyan arra, hogy amit éppen tesztek, azt hogyan lehetne még jobban, és még jobban, még nagyobb szeretettel, az eddiginél is nagyobb szeretettel, még előbbre vivő módon, még építőbben tenni. Olyanok ezek a cselekedetek, mint valami apró, hétköznapi szeretet-morzsák, amelyeket mindenki gyűjtögethet, még a helyesen nevelt kisgyermek is, de amiből összeadódva lesz áldott, lelki és testi éhséget csillapító kenyeretek az egész ország számára! Tekintsetek mindig Jézusra, Megváltó Vezetőtökre, életetek Igaz Királyára. Most Ő fog szólni hozzátok.

Legyetek áldott, Isteni Áldással bíró gyermekei a Földnek!

Erősödjön meg szívetek az Szeretetben, mely minden nehézséget csillapító hatással árad szét a világban. Isteni Szívem azt kívánja, hogy minden bajotokban, nehéz gondjaitokban Hozzám, és Édesanyátokhoz, a Béke Királynőjéhez, az Angyalok Királynőjéhez forduljatok bizalommal, és bizalommal legyetek Felénk!

Nagyobb bizalommal, és nagyobb hittel, mint valaha is eddig! Érezzétek át e szavak súlyát!

Szabad akaratotok nagy kincs, ne feledjétek, hogy egyetlen nehézségetekben, sem a legkisebbnek látszóban, sem a legnagyobbnak érezhetőben nem mindegy, hogy kit hívtok magatok mellé segítségül!

A veszély valóban óriási, hiszen még az Én Megváltó Nevemet, sem szégyellik egyesek mások megvezetésére fordítani!

De sokadszorra, ezredszerre is felszólítalak benneteket a szerető figyelmességre! Olyan idők jönnek, ahol a nehézségektől megviselt agyakban felforr az indulat, és akkor csak igaz élettel megélt, erős Hittel kimondott Nevem tud segítségetekre lenni!

Gondolkodjatok el mélyen ezekről a szavakról! Érezzétek át erejét, és éljetek általa!

Gyermekeim! Legyetek szoros közelségben Isteni Irgalomtól lángoló Szíveinkkel, hogy az Igaz Szeretet Lángja, és a Szentlélek megvilágosító Hatalma járhasson át minden gondolatotokat, egész értelmeteket. Mert gondolataitok vagy ilyen módon, vagy ellenkezőleg lesznek saját életetek kialakítói. Gondolataitokat követő cselekedeteitek vagy bírják Áldásomat, vagy nem…

Az Isteni Áldás nélkül meg milyen lesz életetek?!

Az Isteni Áldást vagy kieszközlitek, vagy nem. Ez ilyen egyszerű.

De Isteni Áldás nélkül milyen lesz egyéni életetek, milyen lesz országotoké?!

Gondoljátok végig, mielőtt cselekedtek!

Ne feledjétek, hogy a Szentlélek Szeretetlángja tette a tanítványokat apostolokká, bátorrá, Isten oldalán cselekvőkké! Becsüljétek erőtöket hát, amit ezúton kaptok!

És ne is feledjétek azt sem, hogy gondolkodási képességeteket, szabad akaratotokat, és cselekvőképességeteket is Tőlem, Istenetektől kaptátok!

Dolgozzatok szívvel-lélekkel erősen a dolgok megvalósításán, hogy örömben, és ne szomorúságban legyen részetek! Az öröm, a Szív Öröme akkor is elérhet benneteket, ha a világban nehéz események következnek, ha ti az Isteni lélek Hatására igazul cselekvők, megmenekítők, életet, és lelkeket mentők tudtok maradni!

Szívből jövő imáitok, és ezek az igaz-tettek fognak benneteket megmenteni, és örömmel tevőkké, építő erőkké alakítani.

Vigyázzatok, és figyeljetek gyermekeitekre, mert ők is nagy veszélyben vannak. Testük kicsi, tehetetlenek az élet nehézségeivel szemben, de komoly szereteterőket képviselnek Áldásom által családjaitokban. Figyeljetek rájuk!

Végtelen Szeretetemet és Irgalmamat árasztom rátok ezekben a napokban, szeretett Gyermekeim! Éljetek vele, sokszorozzátok a „JÓT”, a „jóság kenyerét”, Általam! Ámen. Jézus


Elküldve a levél:      2010. 06. 10. Margit névnapján

Emlékeztetőül:       2010. 06. 11. péntek: Jézus Szentséges Szíve ünnepe

(Bár a hétköznap miatt vasárnap ünneplik.)

    2010. 06. 12. szombat: A Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szíve 

                                   2010. 06. 13. Fatimai szűzanya napja - szombat

Jézus és Mária Szent Szíve ismét együtt ünnepelt! Rövid időn belül (1 hét!) ez a második eset!!!

M. G. Mária

 

Vissza a Tartalomjegyzékhez