Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2004.12.21.                          KARÁCSONYRA

Karácsonykor ünnepel a Föld: Földre-születésemmel indult el a Megváltás a világban. Emberi testben való megjelenésem új korszakot indított el, nem csak a földi emberek között, hanem szerte az univerzumban, a szellemi világban is. Az ünnep mindig az új megszületését, a megújulás lehetőségét is magában hordta, még ha nem is volt mindig tudatos.

Most viszont fokozott megújulásról is beszélhetünk, hiszen nagy változások küszöbén áll a világ. És mivel Én SZERETETBŐL jöttem a világra, így ez az ünnep MOST A SZERETET MAGASABB OKTÁVÚ SZÜLETÉSÉT IS JELENTI!

Simuljatok bele ebbe az "áramkörbe", a SZERETET VILÁGRASZÜLETÉSI ÁRAMKÖRÉBE! Vállaljatok tevékeny részt a Szeretetben, a Szeretet-energiában! Ez az energia fogja áthatni, átáramolni, magasabb szintre emelni lelketeken keresztül a Földet! Értsétek jól meg ezt! Magasabb szintű együttműködésre, az új Föld alapjainak megteremtésére hívlak benneteket! Vállaljátok-e? A válasz megadásánál ki-ki csak saját lelkébe nézzen!

Lelketek, szívetek válaszát – ha kéritek(!) – szelíd szavú földi Édesanyám, Mária vezeti! Minden édesanya IGENJE, melyet Nekem tesz gyermeke érdekében, az Mária Szerető Szívű szív-megnyilvánulása, mely születésem óta szelíden visszhangzik bennetek.

Fogadjátok el ezt az IGEN-t, mely 2000 évvel ezelőtt megváltoztatta a Föld, és az emberiség további sorsát, és új lehetőséget, új korszakot nyitott! Mondjatok IGEN-t saját magatokban, hiszen mindannyian a Mennyei Anyának is, és Nekem is gyermekeim vagytok! Szívetekben érezzétek Őt, a legtisztább Anyát, és fogadjátok el példáját, mert akkor Vele együtt Engem fogadtok el!

Mária előttem járt, hogy földi utat nyisson Számomra. Istenanyaként is teljesen emberi életet élt: Senki nem tudta a Földön, hogy ki is Ő? Alázatból, és a legtisztább, legmagasabb fokú Szeretetből adott példát minden élő számára! IGEN-je az IGE megtestesülését tette lehetővé, és megszentelődött Általa a test!

Sokszorosan példa most Ő minden édesanya számára is, aki Szeretetem Áldását, egy Tőlem származó lelket fogad önmagába, hogy gyermeket hozzon a világra.

Édesanyák! A Mennyei Anya példája vezessen benneteket életetekben, hitben, kitartásban, és a feltétel nélküli szeretetben! Kérjétek Őt szívből, és fogjátok meg a kezét, hogy bevezethesse gyermekeit Országomba!

Édesapák, és ti férfiak! Az EGÉSZ aktív részesei vagytok: Teremtésem folytán PONTOSAN A FELÉT adjátok egy emberlélek megszületésének! Sem többet, sem kevesebbet! Így lesz két félből egész! Az anya, a NŐ, testét áldozza az új élet megszületéséhez. A ti áldozatotok legyen az, ami egyébként is feladatotok: Az anya, a gyermek, a család, egyszóval az élet védelme!

Fogadjátok el, nőjetek fel ehhez a feladathoz! Földi nevelőapám, Szent József példája vezessen benneteket jelen földi életetekben! Teremtőerőtök nem háborúk megvívására, nem emberélet kioltására, hanem az élet védelmére adatott! Ezzel szolgáljátok az EGÉSZ Feltétel nélküli Szeretet Rátok eső FELÉT, és ezzel adtok példát a felnövekvő fiaitoknak!

A ma emberének a lélek változásaira tudatosan is kimondott, alázatos, cselekvő "igen"-je az, mely szeretettel átitatva, a Hozzám-csatlakozás, és a Velem-teremtés feltétele, és amely Szent Szellemem áldását hordja magán!

Azt kívánom Én, Jézus Magamnak most ezen a Karácsonyon, hogy tegyétek szíveteket szabaddá Számomra, hogy MEGVÁLTÓ AJÁNDÉKOM ELHELYEZHESSEM benne! Ez legyen ajándékotok az Én számomra!

Legforróbb Atyai Áldásom árad szét a Földön és minden élőn ezen az ünnepen, s érezhető módon mindazokon, kik szívükben fogékonyak rá!

Jézus-Atyátok, 2004 Karácsonyán

 M.G.Mária

 

Vissza a Tartalomjegyzékhez