Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Az alábbi üzenetet egy körülbelül 80 éve született Tanítás tanulmányozása kapcsán kaptam a bennem felmerülő kérdésekre.

2003. 10. 26.

Harc vagy küzdelem?

Amit olvasol, az mind igaz. A nyelvezet más, de a lényeg igaz. A kép, amit kaptál, beigazolódik általa. Itt Vagyok a világban és a világ felett. Élesztem a szíveket. „Magamba olvasztva indítom munkásaimat". - Az „ellen" sokszor támad. Negatív erőitek kihelyezett megnyilvánulásai elérnek, és próbára tesznek benneteket. De igaz a mondásotok: "Ami nem tör össze, az megerősít." Tapasztalataitok által erősödtök. Fel- és elvállalásotok válik tudatosabbá.

Sokatokban kételyek születnek. Ezekre adott válaszviselkedésetek dönti el abban a pillanatban továbblépésetek irányát, nagyságát.

Tettekre buzdítalak benneteket. Emelkedjetek a külső megnyilvánulások fölé! Váljék cselekedeteitekben élővé tanításom. Segítségemre így lehettek!

Mindazt, mit szíveteken keresztül üzenek, beszéljétek meg tapasztaltabb vezetőitekkel! Ne legyen kétség abban, hogy Én, Jézus járok köztetek. Ki Szívemben él, és Én őbenne, minden külső-belső nehézség felett győzni képes!

Kérdés: Hogyan fér össze Édes Uram a földi „harc" önmagunkért, megélhetésünkért, szeretteinkért, az Érted „mindent és mindenkit" elhagyó szeretettel?

Válasz: Egymásnak nemcsak segítői, életutatokon való támogatói vagytok, hanem "nevelői" is! Aki nevelő, az nevelő, és aki gyorsabban fejlődik, az olykor edző is! Nem harcról van szó. Lényeges, hogy nem a harc kedvéért, vagy haraggal-indulattal kell tenni, amit tesztek. Hanem az igazság, a szeretet, a "valódi szeretetre" "nevelés" érdekében. Itt fontos, hogy az igazi szeretet nem tűr hamisságot.

A "nevelés" helyett is inkább példamutatást, olyan irány megmutatását értsetek, amit követni lehet. Ti emberek, ezt másképp nem tudjátok megvalósítani, csak cselekedeteitekkel, és megfelelő, szerető hangnemben lefolytatott kommunikáció által még akkor is, ha nézeteitek különbözőek.

Ha Engem vállaltok, akkor Értem, Velem, saját előbbre jutásotok és a világ előbbre segítése érdekében fel kell vállalnotok ezt a feladatot, mindegyikőtöknek a saját területén. Szerető bátorsággal kell felvállalnotok ugyanakkor a nézetek ütköztetését is!

A Fény sugárzását sokan nem értik környezetetekben, de „érezhetik" azok, akiknek a szívében szeretet van. Válaszaikban ez lesz a döntő: Mennyi szeretet van a szívükben?

Mennyire képesek emberi gyengéik fölé nőni, szeretnek-e benneteket, annyira, hogy meg akarják érteni azt, amit mondotok, hogy kialakulhasson a párbeszéd, vagyis, hogy elfogadnak-e titeket, és általatok Engem?

Aki "követem" elfogadja, az Engem fogad el, és ÉN akkor már őt is tovább tudom segíteni. Így dolgozunk EGY-ütt, EGY-ként! Így hatok általatok!

Ugyanakkor vigyázzatok! Az ítélkezés, ítélet-megállapítás nem a ti dolgotok! Ti csak tegyétek, amit kell, és választ ne várjatok!

Ti, akik Akaratomat, Szeretetemet, Fényemet közvetítitek, cselekedetbe viszitek, legyetek a tetteitekért felelősséget vállaló követeim.

A Fény útja, a Fény küzdelme másfajta harc, mint amit az emberek eddig megismertek. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy tetteitek soha ne legyenek öncélúak!  Legyetek képesek saját elképzeléseteket felülbírálni olykor mások kedvéért. Cselekedeteiteknek minden esetben Szeretetemmel átitatottnak kell lennie, Én csak így adom áldásomat rá!

Krisztusi Erőm és Áldásom adom leírt soraidra és a benne foglaltakra.

Jézus

M.G.Mária

 

Vissza a Tartalomjegyzékhez