Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2008-05-04                                  Anyák napja

Gyermekeim!

Pünkösd ünnepének közeledtével Szent Szellemem és Szeretetem Lelkének kiáradásával szólítalak benneteket!

Fokozatosan, és egyre gyorsuló módon jelentkeznek az életeteket érintő külső-belső események, miközben néha távolságban érzitek magatokat Tőlem. Olyan ez, mint amikor tanítványaimtól is végső búcsút vettem földi munkám végeztével. Látható alakban kevesebbet voltam velük, de Isteni Erőm és Szeretetem végigkísérte őket életútjukon.

Szent Szellemem ajándékai megérintették őket, s bátorságot, tetterőt öntöttek szívükbe.

Most is így van, s lesz!

Kiárasztom Szent Szellemem mindenkire, hogy Őbenne megerősödve tudjon minden gyermekem tenni, s egy tisztább jövőért dolgozni a világban.

Különös Kegyelmem éri mai napon az édesanyákat, akik a jövő nemzedékének biztosítékai. A Mennybéli, Legszentebb Édesanya védelmébe helyezem őket, hogy oltalmában mindannyiuk szeretete kiteljesedhessen.

Mindazoktól pedig, akik „tanítványaimnak” érzik magukat, vagy akik régóta igyekeznek EGYÜTT dolgozni Velem, azt kérem, hogy innentől sokkal nagyobb figyelmességgel, mélyebb és még odaadóbb szeretettel, és ne annyira szenvedésem enyhítésére koncentrálva tegyék a dolgukat, mint inkább örömömet keressék együttműködésünkben!

Örömöm az emberi szív mélyére rejtett, sokszor a külső eseményektől is független kincs, amely minden tettet, a leghétköznapibb tettet is átjárhatja. Ha saját szívetek örül egy cselekedetek után, már egy fénysugárral szebb lesz a világ.

Ne „akarjátok” tenni a jót, hanem csak TEGYÉTEK!

Ha viszont valamivel nem vagytok megelégedve, javítsátok ki azt azonnal, nehogy a hozzátapadó fénytelenségek még nagyobb hibává görgessék azt!

Kérjetek szívből asztali Áldást, menet közben segítsétek fel az utcán az elesettet! Kérdezzetek koldustól, s beszélgessetek a szomorúakkal, és legyetek figyelmesek egymással. „Aprónak” látszó tetteitek sokasága vezet el igazi, tettre kész önmagatokhoz!

Szándékosan hangsúlyozom ezt, mert rohanó világotokban egyre nehezebb lesz megélni a „kis örömök” csodáját. Nagy lelkierő kell hozzá, hogy tisztességgel végigvigyétek mindennapjaitokban! „Apró lélekedzéseitek” „termelik az olajat lámpásaitokba”, ezek erősítenek fel a bekövetkező nagyobb változásokra.

Készüljetek fel hát, takarítsátok ki életetekből minden területen a helytelenségeket, és ismerjétek fel magatokban a megbocsátás és a megbocsátottság örömét.

Kérjétek Szentlelkem ajándékait. Fogadjátok méltó módon szívetekbe, és éljetek velük!

Kiárasztom hát Atyai Szeretetem, Lelkem Bölcsességét, Éltető Erőmet az egész világra. Legyen ez a Pünkösd minden Szeretetemben élő ember Életáldása!

Jézus, Ki veletek Volt, Van, és Lesz! Ámen. 

M.G.Mária

 


Vissza a Tartalomjegyzékhez